Automobil se zabio u hidrant, voda šikljala 10 metara u zrak

06.04.2022.

23:12

Autor: HRT/Hina

U prometnoj nesreći u Zvonimirovoj automobilom odlomio hidrant

U prometnoj nesreći u Zvonimirovoj automobilom odlomio hidrant

Foto: Tomislav Miletic / PIXSELL

Osobni automobil zabio se u srijedu navečer u hidrant u centru Zagreba u Ulici kralja Zvonimira, nakon čega je iz hidranta počela šikljati voda 10-tak metara u zrak, a ozlijeđenih osoba nema, doznaje se od policije.

Galerija
U prometnoj nesreći u Zvonimirovoj automobilom odlomio hidrant, Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
U prometnoj nesreći u Zvonimirovoj automobilom odlomio hidrant, Foto: Tomislav Miletić/PIXSELLU prometnoj nesreći u Zvonimirovoj automobilom odlomio hidrant, Foto: Tomislav Miletic/PIXSELLU prometnoj nesreći u Zvonimirovoj automobilom odlomio hidrant, Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Zagrebačka policija potvrdila je kako su dojavu o nesreći zaprimili oko 20,50 sati, a nastala je materijalna šteta. Snimke na društvenim mrežama pokazuju da je voda šikljala desetak metara u zrak, a na kolniku je veća količina vode.

Aplikacija ZET info javila je kako zbog prometne nezgode drugih sudionika u prometu tramvaji linija 1, 9 i 17 u smjeru Borongaja prometuju skraćeno do Trga žrtava fašizma.

Na terenu su, uz policiju, i radnici Zagrebačkog holdinga, a voda je u međuvremenu zaustavljena.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!