Automobilom naletio na tramvajsko stajalište u Zagrebu

16:28 / 11.06.2022.

Autor: HRT

Prometna nesreća u Držićevoj aveniji u Zagrebu

Prometna nesreća u Držićevoj aveniji u Zagrebu

Foto: Emica Elvedji / PIXSELL

Na tramvajsko stajalište na Aveniji Marina Držića oko 15.20 naletio je vozač osobnog automobila. Prema postojećim informacijama četvero ljudi je ozlijeđeno, a jedno dijete zadržano je na intenzivnom odjelu Kliničke bolnice za dječje bolesti Zagreb.

Ozlijeđenim osobama pružena je liječnička pomoć. Jedna mlađa muška osoba prevezena je u traumatologiju, a radi se o lakšim ozljedama. Tri osobe prevezene su u Kliniku za dječje bolesti, nakon obrade su dvije osobe puštene na kućnu njegu, a jedna je zadržana u jedinici intenzivnog liječenja, rekao je novinar HTV-a Gordan Ćelić.

Goran Roić
, ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb izjavio je da je najstarije dijete, od 11 godina, nakon dijagnostike zadržano na intenzivnom odjelu zbog kraniocerebralnih ozljeda.

Očevid je još uvijek u tijeku, a policija utvrđuje sve činjenice, uzroke i okolnosti teške prometne nesreće. Zbog očevida tramvajski promet je bio zaustavljen, ali je u međuvremenu normaliziran.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!