12:26 / 17.03.2020.

Autor: I.D./HINA

Autoškole u Istarskoj županiji privremeno obustavljaju rad

FOto: Petar Glebov/PIXSELL

FOto: Petar Glebov/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Zdravlje polaznika i djelatnika autoškola je prioritet, poručili su iz županijske gospodarske komore.
Autoškole u Istarskoj županiji privremeno obustavljaju rad zbog izvanredne situacije i provedbe epidemijskih mjera za sprječavanje širenja koronavirusa, priopćeno je u utorak iz Županijske gospodarske komore u Puli.

Poslovni subjekti sa sjedištem u Istarskoj županiji koji obavljaju djelatnost autoškola, djeluju kroz Strukovnu grupu autoškola HGK Županijske komore Pula.

- Zdravlje polaznika i djelatnika autoškola je prioritet, poručili su iz županijske gospodarske komore. Procjenjujući da bi obustava trebala trajati između dva do četiri tjedna, što će ovisiti o mjerama, odnosno preporukama nadležnih institucija.

- Za sve dodatne informacije polaznici se mogu obratiti matičnim autoškolama, uz preporuku da koriste telefone, elektronsku poštu ili slične načine komunikacije kako bi se smanjili nepotrebni fizički kontakti. Osim sigurnosti i odgovornosti u prometu na cestama, zdravlje polaznika kao i djelatnika naš je prioritet, stoga zajednički treba premostiti ovu nedaću i nastaviti s edukacijom tamo gdje smo stali, navode iz Strukovne grupe autoškola Županijske komore Pula.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!