15:32 / 30.12.2019.

Autor: T.V./HRT/Hina

Bačić: "Tajming" Sanaderove presude dovoljno govori

-

-

Foto: - / -

Predsjednik saborskog Kluba HDZ-a Branko Bačić izjavio je kako je vrijeme presude Ivi Sanaderu u slučaju Ina-MOL dovoljan pokazatelj koliko i tko utječe na hrvatsko pravosuđe.
Predsjednik saborskog Kluba HDZ-a Branko Bačić izjavio je u ponedjeljak kako je vrijeme presude Ivi Sanaderu u slučaju Ina-MOL dovoljan pokazatelj koliko i tko utječe na hrvatsko pravosuđe. Sanaderu i Hernadiju zatvorske kazne zbog afere Ina-MOL
- Tajming ove presude upravo je dovoljan pokazatelj koliko i tko utječe na hrvatsko pravosuđe. HDZ-u niti je u interesu, niti bi ikada utjecao na pravosuđe da se pojedine presude donose u neko vrijeme koje bi bilo neprilično za HDZ, rekao je Bačić novinarima uoči zajedničke sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a.

Nepravomoćnu presudu nije htio komentirati.

- Kada postane pravomoćna, vrlo rado ću reći što mislim o tom slučaju, kazao je.

Bivši premijer Ivo Sanader i čelnik mađarskog MOL-a Zsolt Hernadiji u ponedjeljak su proglašeni krivima za primanje i davanje mita u slučaju Ina-MOL zbog čega je Sanader nepravomoćno osuđen na šest, a Hernadi na dvije godine zatvora.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!