13:40 / 13.05.2020.

Autor: Hina/HRT

Bandić: Do 18. svibnja ukloniti automobile s javnih površina

Foto: ilustracija, Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: ilustracija, Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Poručio je i da će Grad Zagreb za sve stanovnike potresom stradalog središta grada i dalje osigurati besplatno parkiranje.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pozvao je Zagrepčane da do ponedjeljka 18. svibnja svoje automobile uklone s javnih površina na kojima nije predviđeno parkiranje i zaustavljanje, posebno s javnih zelenih površina i parkova.

Bandić je zamolio Zagrepčane da se pridržavaju privremenih oznaka, upozorenja i traka uz oštećene zgrade kako bi izbjegli bilo kakve neželjene situacije i nesreće. Poručio je i da će Grad Zagreb za sve stanovnike potresom stradalog središta grada i dalje osigurati besplatno parkiranje na dostupnim parkirališnim mjestima na pločnicima, parkiralištima i u javnim garažama.

Za sve konkretne slučajeve, pitanja i primjedbe građani mogu dobiti uputu i informaciju od komunalnog redarstva i komunalnih službi na brojeve telefona 072 500 400 i 0800 8805 te e-mail adresa holding.centar@zgh.hr.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!