22:05 / 15.11.2018.

Autor: M.M./Hina

Bandić: Do ponoći ću Gradskoj skupštini dostaviti prijedlog gradskog proračuna za 2019.

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik najavio je da će do ponoći u Gradsku skupštinu dostaviti svoj prijedlog gradskog proračuna za 2019. godinu, o kojemu bi se trebalo raspravljati 13. prosinca.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je da će do ponoći u Gradsku skupštinu dostaviti svoj prijedlog gradskog proračuna za 2019. godinu, o kojemu bi gradski zastupnici trebali raspravljati te ga prihvatiti ili odbiti na skupštinskoj sjednici 13. prosinca.

Na pitanje zašto je sjednica Gradske skupštine pomaknuta sa 6. na 13. prosinca, Bandić je odgovorio kako to treba pitati predsjednika Gradske skupštine Andriju Mikulića (HDZ), jer on saziva Skupštinu.

Novinare je zanimalo i očekuje li da će na Skupštini proći njegov prijedlog proračuna te očekuje li dogovor s gradskim zastupnicima stranke Neovisni za Hrvatsku, koju su mu uz HDZ koalicijski partneri, ili s nekim drugim zastupnicima.

"Ja očekujem da mi za tri i pol do četiri tjedna prođe noga, da mi Bog pomogne da mi prođe noga, da mogu normalno funkcionirati. To je što ja očekujem", odgovorio je Bandić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!