16:02 / 16.11.2018.

Autor: P.F./Hina

Bandić dostavio prijedlog zagrebačkog proračuna za 2019. godinu

-

-

Foto: - / -

Ako proračun bude onakav kakav bi trebao biti - investicijski, razvojan, socijalan, realan prije svega, onda ćemo razmišljati o tome da ga podržimo, rekao je predsjednik zagrebačkog HDZ-a.
Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Andrija Mikulić (HDZ) izjavio je da je gradonačelnik Milan Bandić u Gradsku skupštinu u zakonskom roku dostavio prijedlog gradskog proračuna za 2019. Izrazio je očekivanje da će proračun biti usvojen na sjednici Gradske skupštine zakazanoj za 13. prosinca.

Nije htio spekulirati hoće li HDZ-ovi zastupnici podržati prijedlog proračuna, rekavši da im treba nekoliko dana da ga analiziraju. "Ako proračun bude onakav kakav bi trebao biti - investicijski, razvojan, socijalan, realan prije svega, onda ćemo razmišljati o tome da ga podržimo", rekao je Mikulić, koji je i predsjednik zagrebačkog HDZ-a. 

Komentirajući ponašanje Neovisnih za Hrvatsku, koji su uz HDZ koalicijski partner Bandiću, Mikulić je rekao kako je "politički neozbiljno davati izjave u smislu da nešto nećete podržati, a niste vidjeli kako dokument izgleda. Do ovog trena nisam dobio obavijest da Neovisni za Hrvatsku više ne žele sudjelovati u Sporazumu o programskoj suradnji. A nisam primijetio niti da su se odrekli sinekura koje su temeljem Sporazuma imali", kaže Mikulić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!