Bandić izašao iz bolnice i krenuo na posao

18.12.2018.

12:39

Autor: HRT

default error photo
Već prvog dana - moglo ga se vidjeti po cijelome gradu. Susreo se s izviđačima, braniteljima, otvorio je sanjkalište.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pušten je iz bolnice i odmah se vratio na posao. Već prvog dana - moglo ga se vidjeti po cijelome gradu. Susreo se s izviđačima, braniteljima, otvorio je sanjkalište. Liječenje od teške bolesti nije ga omelo.

Umjesto odmora, već u osam sati počeli su sastanci, a točno u podne zagrebački su izviđači Milanu Bandiću donijeli Betlehemsko svjetlo mira. Za izjavu novinarima nije stao, ali zato je produžio prema palači Dverce na tradicionalni božićni susret sa zagrebačkim braniteljima. Tu je Bandić odgovorio na pokoje pitanje. Onima koji ga zbog izglasavanja gradskog proračuna optužuju za političku korupciju poručio je: "Šta im je drugo preostalo. Ne mogu sagledat svoje pogreške pa sad bacaju blato na druge. Neka očiste ispred svog dvorišta najprije".

Tada je pozdravio okupljene, na štakama ušao u automobil i turneju nastavio na sanjkalištu na Cmroku. Odakle još jednom šalje poruku: "Trebate pitati one od kojih su otišli zašto su otišli. Kad vas napusti žena, znate tko je kriv. Nije potencijalni ljubavnik, nego bivši muž koji nije sadržajan, koji nije znao zadržati ženu".

Nakon bračnih savjeta poručuje i da će saborski klub biti još veći, ali u rekonstrukciju Vlade neće ići. "Moja jedina preokupacija su projekti grada Zagreba i projekti Hrvatske koji imaju za cilj bolji život Zagrepčana i ljudi u Hrvatskoj. Za sada o tome ne razmišljam i sve ostalo - u svoje vrijeme", poručio je Bandić.

Jednom prilikom Bandić je rekao da je njemu kampanja traje svaki dan. To je pokazao i danas jer je nakon otvaranja sanjkališta na Cmroku provjerio što se sve nudi na zagrebačkom adventu, i to na štakama sve do Gornjeg grada. No ni tu nije stao. Na prvi dan izlaska iz bolnice otišao je i na Sljeme gdje se otvara skijaška sezona.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!