13:43 / 19.06.2020.

Autor: I.Z./Hina

Bandić jutros na pregledu u KBC-u Zagreb, sada je dobro

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Bandić je otišao na pregled u KBC nakon što je u utorak teško hodao tijekom podjele priručnika "Urbano biovrtlarstvo" u Sesvetama, gdje nije uspio ni održati govor.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić bio je jutros na pregledu u KBC-u Zagreb, nakon što se nekoliko dana nije osjećao dobro, no sada se osjeća dobro i neometano obavlja svoje obveze, izjavila je Bandićeva glasnogovornica Ivanka Čuljak Milidrag.

- Dobro je, hvala Bogu, sve je u redu - odgovorio je Bandić na novinarsko pitanje o svom zdravlju. Ono što su mi napravili jutros je sve ok i nadam se da će biti u redu. Ja se dobro osjećam - rekao je Bandić.

- Gradonačelnik Milan Bandić bio je jutros na pregledu u KBC Zagreb radi pretrage, nakon što se nekoliko dana nije osjećao dobro, rekla je Čuljak Milidrag.

- Vjerujemo kako nije ništa ozbiljno jer se gradonačelnik sada osjeća dobro i neometano izvršava svoje obveze, ustvrdila je glasnogovornica.

Bandić je otišao na pregled u KBC nakon što je u utorak teško hodao tijekom podjele priručnika "Urbano biovrtlarstvo" u Sesvetama, gdje nije uspio niti održati govor. Poslije je izjavio da mu je bilo loše jer je zaboravio popiti tablete za tlak te je najavio da će otići na pregled kod liječnika.

Bandić je kasnije bio i s harmonikašima kojima je dao 200 kuna i iz šale kroz harmoniku "provukao" karticu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!