17:17 / 19.08.2019.

Autor: HRT

Bandić: Koncem 9. mjeseca bit će iznenađenja

-

-

Foto: - / -

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirao je medijske napise da neće ići u predsjedničku utrku zbog narušenog zdravlja.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić komentirao je medijske napise da neće ići u predsjedničku utrku zbog narušenog zdravlja.

Naglasio je da je odluka donesena, ali će je objaviti u rujnu.

- Ja ne znam što su mediji obajvili, ali znam što ću reći koncem devetog mjeseca. Mogu samo reći da će biti ugodnih iznenađenja, istaknuo je Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba.

O kandidaturi zagrebačkog gradonačelnika počelo se nagađati nakon što je na proslavi Oluje izjavio da je "Hrvatskoj potreban novi Tuđman, čovjek koji će lupiti šakom o stol i ujediniti ljude na tragu rada, znanja, demografske obnove i solidarnosti" te da će u rujnu nešto reći "nakon čega više ništa neće biti isto".

Večernji list u ponedjeljak navodi tvrdnje izvora iz Bandićeva saborskog kluba zastupnika koji kaže kako je s njim razgovarao o utrci za predsjedničke izbore i kako mu je gradonačelnik decidirano kazao da se ne namjerava upuštati u tu političku bitku zbog lošeg zdravlja.

Izvori iz Sabora kažu da u ovom trenutku ne znaju planira li Bandić stati iza nekoga od potencijalnih kandidata za predsjednika države te ne isključuju mogućnost da je Bandićeva izjava u Kninu dana zbog toga.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!