11:34 / 01.06.2020.

Autor: HRT

Bandić: Morate imati željeznu volju i dijamantnu disciplinu

-

-

Foto: - / -

Rad 16 sati dnevno, 365 dana. Tako je Milan Bandić odgovorio na pitanje što je prema njegovu mišljenju obilježilo 20 godina koje je proveo na čelu Zagreba.
Na današnji dan prije točno 20 godina Milan Bandić postao je gradonačelnik Zagreba. Izabran je kao kandidat SDP-a, iz kojega je 2009. izišao, a danas je koalicijski partner HDZ-a.

Prilikom jutrošnjeg obilaska pametnog zelenog otoka za odvojeno prikupljanje otpada rekao je na što je ponosan, a što mu je žao da nije ostvario u svom dosadašnjem mandatu.

Rad 16 sati dnevno, 365 dana. Tako je Milan Bandić odgovorio na pitanje što je prema njegovu mišljenju obilježilo tih 20 godina na čelu Zagreba.

- Motiv danas je kao i 1. lipnja 2000. Da biste to mogli demonstrirati, morate imati dvije stvari, željeznu volju i dijamantnu disciplinu. To je prvo, a drugo slušati građane, poslušati građane i pobijediti sebe, rekao je Bandić.

Za ovo što sam napravio, dodaje, trebala bi mi jedna emisija od 18 sati, pa ću to preskočiti, to znaju Zagrepčani.

- A najžalosnije, ono što nisam, je Imunološki zavod, 60 niskopodnih tramvaja, tramvajska veza Zračna luka Franjo Tuđman - Kvaternikov trg, projekt Grad na Savi i dječja bolnica.

Na pitanje očekuje li još jedan mandat odgovara da će o tome odlučiti Zagrepčani.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!