12:13 / 24.11.2020.

Autor: Dinko Kreštalica/Dnevnik u podne/IMSIHRT

Bandić najavio protutužbe

-

-

Foto: - / -

Nakon kaznene prijave koju su Zagreb je NAŠ! i Možemo! podnijeli protiv Milana Bandića zbog sumnji u brojne malverzacije u projektu sljemenske žičare, gradonačelnik je najavio protutužbe.
Nakon kaznene prijave koju su Zagreb je NAŠ! i Možemo! podnijeli protiv zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića zbog sumnji u brojne malverzacije u projektu sljemenske žičare, gradonačelnik je najavio protutužbe.

➡️ Žičara i što sve izlazi na vidjelo u Zagrebu

Istodobno, Grad Zagreb priprema tužbu protiv projektanta žičare tvrtke Elektroprojekt jer smatraju da je Grad zbog grešaka u projektnoj dokumentaciji oštećen za gotovo 80 milijuna kuna.

- Gradonačelnik nije Batman i nemojte to od mene raditi, molim vas. Budite korektni minimalno, imate Ured za izgradnju, imate Ured za javnu nabavu, obratite se njima i dobit će te odgovore na pitanja. Koliko znam, investitori i nadzor će pokrenuti kaznene prijave protiv onih koji šire dezinformacije, rekao je Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!