22:22 / 14.10.2019.

Autor: IMS/HRT

Bandić nakon sjednice predsjedništva stranke - umjereniji

-

-

Foto: - / -

Kazao je da Vlada ima apsolutno povjerenje njegove stranke dok god budu realizirali projekte za boljitak puka te da će zadnji napustiti koaliciju, a ni jednu fotelju neće tražiti.
Nakon što je jutros uvjetovao veće plaće nastavnicima ili će njegov saborski klub uskratiti podršku vladajućoj većini Milan Bandić večeras nakon sjednice predsjedništva Stranke rada i solidarnosti - umjereniji. Kazao je da Vlada ima apsolutno povjerenje njegove stranke dok god budu realizirali projekte za boljitak puka Hrvatske i građana Zagreba te da će zadnji napustiti koaliciju, a ni jednu fotelju neće tražiti.

- Horvat odgovorio na Bandićevu prijetnju

- Znate kako je jednom Ante Marković govorio - 'sve što imam bitno, sam rekao', kazao je Bandić. Na tvrdnju novinara da ima on sasvim sigurno puno toga za reći, jer ga oni poznaju,  Bandić je odgovorio: "Vi mene stvarno podcjenjujete. Vi mislite da mene znate. Taj se još nije rodio koji zna što ja mislim, pa ni vi", rekao je Bandić te poručio novinarima da uzmu doslovno njegovu jutrošnju izjavu sa stručnog skupa i papire te da tu izjavu "puste i uče".

Na pitanje znači li to da se štrajk prosvjetara mora zaustaviti, Bandić je ponovno odgovorio da je - sve rekao. "OK. Pa sve sam vam rekao, pa ovo niste ni od kog dobili na svijetu. Hvala vam", zaključio je Bandić nakon sjednice predsjedništva Stranke rada i solidarnosti. A prije sjednice Predsjedništva svoje stranke novinarima je rekao da će hrvatski puk svoje reći na izborima.

- Ova zemlja je previše krvarila da bi foteljaši i podrepaši, ljudi koji lažu i petljaju, ucjenjivali hrvatski puk. Hrvatski puk će to reći na izborima", rekao je Bandić. "Ne bih radio cirkus, a još manje šalu s onim što sam rekao... Ako mi kažete tri veća prioriteta od onih koje sam rekao, ja ću se skinuti gol na Jelačić placu. Dok to ne riješimo, sve drugo je pucanj u prazno", poručio je Bandić. Tri prioriteta važna za Hrvatsku koja je iznio prijepodne na otvorenju stručnog skupa učitelja produženog boravka osnovnih škola u Zagrebu su: demografska obnova, znanje i obrazovanje te rad i zapošljavanje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!