15:44 / 20.07.2018.

Autor: Hina/HRT

Bandić nije htio govoriti o gradnji nacionalnog stadiona na Kajzerici

Foto: Filip Kos/PIXSELL

Foto: Filip Kos/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U petak nije htio odgovoriti na pitanje hoće li Zagreb dobiti nacionalni stadion.
Nakon što je u četvrtak izjavio da Vladi piše pismo o izgradnji nacionalnog stadiona "Plavi vulkan" na Kajzerici, zagrebački gradonačelnik u petak nije htio ništa govoriti o tom stadionu. Novinare je uputio na snimku njegova govora na Kajzerici, kada je predstavljao projekt "Plavi vulkan".

Bandić u pismu Vladi traži da u Povjerenstvo za izgradnju nacionalnog stadiona, u kojem su predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza, a on mu je na čelu, imenuje svoje članove te da se počne s izgradnjom Plavog vulkana na zagrebačkoj Kajzerici. 

No u petak nije htio odgovoriti na pitanje hoće li Zagreb dobiti nacionalni stadion, već je poručio da potpisuje ono što je govorio kada je predstavljao projekt Plavog vulkana.

Novinarima koje je sazvao u povodu sjednice Gradske skupštine, koja će se održati u ponedjeljak, 23. srpnja, rekao je da su u Zagrebu prošle godine napravili šest nogometnih igrališta na kojima bi se mogle igrati prvenstvene utakmice, što nije napravljeno u cijeloj Hrvatskoj u zadnjih pet godina.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!