15:36 / 25.01.2020.

Autor: HRT/Hina

Bandić: Nogalo je legalno smijenjen i legalno će biti izabran novi ravnatelj

-

-

Foto: - / -

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je u subotu kako je bivši ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak Boro Nogalo legalno smijenjen.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je u subotu kako je bivši ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak Boro Nogalo legalno smijenjen te da će idući tjedan biti legalno izabran novi ravnatelj, a o smjeni članice Upravnog vijeća, koja je u glasovanju o kandidatima na sjednici bila suzdržana, nema informacija.  

- Ne znam za tu informaciju, samo znam da je gospodin Nogalo legalno smijenjen i da će idući tjedan legalno biti izabran novi ravnatelj ili ravnateljica. Sve ostalo je špekulacija, odgovorio je Bandić novinarima na obilježavanju 13. Dana mimoza.

U Upravnom vijeću bolnice su oni, kaže Bandić, koji mogu taj teret nositi, a oni koji ga ne mogu nositi, nisu u njemu jer to je ipak odgovornost, hrabrost, transparentnost, korektnost i poštenje.

Na sjednici UV-a Srebrnjak održanoj u petak smijenjena je članica UV-a Gabrijela Subašić koja je prethodno pri glasovanju o novom ravnatelju bila suzdržana jer nije htjela dati glas gradonačelnikovu kandidatu Draganu Koroliji Mariniću. Na njezino mjesto bit će imenovana nova osoba.

● Otvoreno: Što se skriva iza smjene dr.Nogala?

"