13:18 / 27.03.2019.

Autor: D.M./HRT

Bandić o prosvjednicima: Oni su zaljubljeni u mene

-

-

Foto: - / -

Bandić je za jučerašnji prosvjed STOP nasilju nad Sveučilištem kazao kako se radi o političkom mitingu na kojemu se skupilo 400 ljudi koji se nisu ostvarili.
Novinari su pitali zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića da komentira jučerašnji prosvjed "STOP nasilju nad Sveučilištem". Prosvjed je organiziran nakon najave Senata Sveučilišta u Zagrebu o pokretanju postupka dodjele počasnog doktorata Bandiću.

- Prosvjednici izglasali antidoktorat za Bandića

Bandić kaže kako prosvjed nije gledao, a otvoreno pismo nije želio komentirati. Za prosvjed je kazao da se radi o političkom mitingu na kojemu se skupilo 400 ljudi koji se nisu ostvarili.

- Ja delam, oni prosvjeduju; oni mene vole, ali ne znaju to drugačije izraziti. To je ljubav posebna. To je ubod komarca naspram onome što ja njima dajem - ljubav", kazao je zagrebački gradonačelnik koji je u Staroj gradskoj vijećnici uručio učenicima, studentima i doktorandima zaključke o Stipendiji Grada Zagreba za školsku godinu 2018./2019.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!