18:09 / 15.07.2018.

Autor: HRT

Bandić: Od ponoći besplatan javni prijevoz u zagrebu

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Odluku o besplatnom prijevozu zagrebački gradonačelnik donio je u čast hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.
U čast hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, kojoj se u Zagrebu u ponedjeljak priprema veličanstven doček, odlukom gradonačelnika Milana Bandića, javni će prijevoz u Zagrebu od ponoći pa sve do kraja ponedjeljka biti besplatan, najavio je Ured gradonačenika.

Time se dodatno olakšava dolazak navijača iz svih dijelova Hrvatske, ali i drugih zemalja, do središnjeg gradskog trga, kao i cjelodnevni boravak u ponosnom Zagrebu, priopćio je Ured, koji apelira da se u središte grada dolazi isključivo javnim prijevozom. 

Posebna parkirališna mjesta, posebice za autobuse, osigurana su na zapadnoj i istočnoj strani Zagrebačkog velesajma, od kuda će voziti izvanredna linija ZET-a do terminala Glavni kolodvor.

Gradonačelnik Zagreba omogućio je i besplatno parkiranje osobnih vozila na nedavno otvorenom parkiralištu Gredelj-Strojarska, gdje je raspoloživo 500 parkirališnih mjesta, na parkiralištu Paromlin,  s također više od 500 mjesta te ispred Robnih terminala na Jankomiru.
Foto: Filip Kos/PIXSELL

Foto: Filip Kos/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!