18:29 / 23.11.2019.

Autor: V.Š./T.V./HRT

Bandić odsada ima vijećnike u zadarskoj Županijskoj skupštini

-

-

Foto: - / -

Troje nezavisnih vijećnika u zadarskoj Županijskoj skupštini pristupili su stranci Milana Bandića i ubuduće će u skupštini djelovati u okviru stranačkoga kluba.
Troje nezavisnih vijećnika u zadarskoj Županijskoj skupštini pristupili su stranci Milana Bandića i ubuduće će u skupštini djelovati u okviru stranačkoga kluba. Najavili su kako ostaju u oporbi, ali će podupirati sve prijedloge i projekte koji su usmjerenu prema razvoju Županije i dobrobiti građana.

Dojučer nezavisni Ksenija Gregov, Drago Čulina i Mladen Meštrović u zadarskoj će Županijskoj skupštini djelovati u klubu stranke Milana Bandića 365 - stranci rada i solidarnosti. Vijećnik Mladen Meštrović napominje kako vladujući HDZ, reformisti i suverenisti imaju tijesnu većinu. Tri izborna ciklusa u manje od dvije godine su pred nama, pa smo samim tim u međusobnom razgovoru odlučili izabrati opciju i zajednički djelovati na području Zadarske županije i odmah smo u startu odlučili da nećemo ići ni lijevo ni desno, nego tražimo jednu centrističku programsku stranku i jedinu koju smo našli na tom političkom polju je MB 365 - stranka rada i solidarnosti, rekao je Meštrović.

Predsjednik stranke Milan Bandić obećao im je punu potporu u radu i jačanju stranke na zadarskom području.

- Hvala im što dijelimo isti svjetonazor i što ćemo u Zadru raditi i graditi još više i bolje te natjerati one koji obnašaju odgovornost da to još odgovornije rade. A svoju filozofiju rada, solidarnosti i zajedništva ćemo nastaviti inaugurirati i na sljedećim izborima to pokazati i na djelu, poručio je uz ostalo Bandić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!