21:53 / 23.01.2018.

Autor: HRT

Bandić otkrio zašto vozi Mercedes: To je posao za psihologe, sociologe i karikaturiste

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je da je luksuzni Mercedes E klase zamjensko vozilo koji koristi dok mu je službeni automobil na redovitu servisu.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je na konferenciji za novinare da je luksuzni Mercedes E klase zamjensko vozilo koje koristi dok mu je službeni automobil na redovitu servisu ocijenivši medijski interes za to "poslom za psihologe, sociologe i karikaturiste". 

"Ovo je karikatura", rekao je Bandić pred brojnim novinarima i televizijskim ekipama u garaži Gradske uprave ocijenivši da smo "u banani" jer, drži, baviti se 2018. godine u Hrvatskoj ovim stvarima je "ispod razine ljudskog dostojanstva". Poručio je i da su "jadni mediji, pa i televizije" koje se bave njegovim zamjenskim automobilom jer, istaknuo je, ima važnijih stvari u Zagrebu i zemlji od toga. 

Naveo je i kako su ga, dok je dolazio na konferenciju za novinare, telefonski zvali prijatelji Janjevci iz zagrebačke Dubrave i njegovi Imoćani rekavši mu kako svaki od njih ima sličan automobil u svom dvorištu, kao što je njegov zamjenski, te da su mu ponudili svoje automobile na korištenje.

Napomenuo je i da će, kada bude pisao političke memoare, oni u Hrvatskoj biti čitaniji nego Churchillovi u Engleskoj, a zamolit će i kazališnog redatelja Olivera Frljića da na tragu ovog događaja napravi predstavu u zagrebačkom kazalištu Kerempuh. "To će biti jedan od najgledanijih uradaka. Ovo je posao za psihologe, sociologe i karikaturiste", rekao je Bandić zahvalivši brojnim novinarima i televizijskim ekipama na dolasku.

Naveo je i da će se, kada vrijeme zatopli, zavjetovati da će ići pješke iz Bužanove ulice, gdje stanuje, na posao u Gradsku upravu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!