14:20 / 05.06.2020.

Autor: Lucija Judnić/Vijestu u 14/IMS/I.Z./HRT

Bandić: Račune i troškove "peglat" ćemo poslije

-

-

Foto: - / -

Jedan krov koji nije bio saniran noćas je u Mesničkoj napravio probleme: urušio se dio krovišta, a samo pukom srećom izbjegnuta je tragedija.
Jučer su stručnjaci pregledali 201 objekt oštećen u potresu, preostala su još 1643. Saniraju se oštećeni dimnjaci i krovišta.

Jedan krov koji nije bio saniran noćas je u Mesničkoj napravio probleme, urušio se dio krovišta, a samo pukom srećom izbjegnuta je tragedija.

- Nesuglasje između predstavnika suvlasnika i suvlasnika je rezultiralo da se zabatni zid nije obnovio, sa tog zida je palo 5 cigli i srušilo 10 kvadrata crijepa hvala Blogu da se nikome ništa nije dogodilo, kazao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

- Tri, četiri dana da to saniramo pa ćemo vidjeti tko je predstavnik upravitelja pa ćemo račune rješavati dalje, sigurnost ljudi je na prvom planu a troškove i račune ćemo poslije "peglat", dodao je Bandić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!