18:23 / 31.10.2018.

Autor: M.M./Hina

Bandić: S Milankom Opačić gradio sam hrvatsku socijaldemokraciju

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Bandić je za ulazak Milanke Opačić u njegov Klub zastupnika, rekao kako je s njom gradio hrvatsku socijaldemokraciju te da mu to služi na ponos.
Zagrebački gradonačelnik i predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić za ulazak nezavisne saborske zastupnice, bivše SDP-ovke, Milanke Opačić u njegov Klub zastupnika, rekao je kako je s njom gradio hrvatsku socijaldemokraciju te da mu to služi na ponos.

"Samo znam da sam ja s Milankom Opačić krenuo 1991. s Peščenice. Da sam je kao malu djevojčicu, prekrasnu, primio u tadašnju stranku (SDP). I da sam s pokojnim (Ivicom) Račanom, Milankom i još par ljudi gradio hrvatsku socijaldemokraciju, što mi služi na ponos. Onog momenta kad sam vidio da su došli salonski ljevičari na čelo moje bivše stranke, Bandić je otišao svojim putem i želim im sve dobro", rekao je Bandić.

Upitan ima li sada 11 saborskih zastupnika u svom Klubu, Bandić je rekao da on ne broji te najavio da će za mjesec dana "podvući crtu". Dodao je da to nije kraj preuzimanja, već je tek početak.

Potvrdio je da je stvarao SDP, ali je nesretan zbog toga što ništa nisu naučili. "Morao sam otići. Ćaća je ostavio nestašnu djecu. Vratite dite materi - tako kažu kod mene dolje", poručio je.          

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!