Bandić se ispričao, u svom stilu

30.08.2019.

13:42

Autor: HRT

default error photo
Svima onima koji su to izvukli iz konteksta i tumače na svoj način - što se babi htilo, to se babi snilo, ispričavam se - rekao je Bandić.
Gostujući danas u Prirodoslovnoj školi Vladimira Preloga, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ispričao se zbog seksističkog napada na novinarku Televizije N1 Mateu Dominiković.
HND i SNH pokreću kampanju za obranu digniteta struke - "Samo odgovorite na pitanje"
Novinarka je na konferenciji za novinare Bandiću postavila niz pitanja o GUP-u i drugim temama, a on joj je odgovorio uvredljivim i seksističkim riječima poput: "Da vi znate kako vi mene rajcate".

Evo Bandićeve "isprike":

- Svima onima koji su to izvukli iz konteksta i tumače na svoj način - što se babi htilo, to se babi snilo, ispričavam se. Jesmo li se dogovorili, ispričavam se svima. Da nema vas, mene ne bi bilo, ja neću protiv sebe. Bez vas ja bih bio mali šepavi mrav. Prema tome, moja isprika - poručio je gradonačelnik.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!