20:09 / 31.05.2018.

Autor: I.M./HRT

Bandić u Temi dana otkrio hoće li se kandidirati za predsjednika

-

-

Foto: - / -

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić gostujući u večerašnjoj Temi dana nije isključio mogućnost da se kanidira na predsjedničkim izborima 2019. godine.
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić gostujući u večerašnjoj Temi dana nije isključio mogućnost da se kandidira na predsjedničkim izborima 2019. godine.

Ne vidim puno kvalitetnijih kandidata nego je predsjednik Stranke rada i solidarnosti i gradonačelnika Bandića koji je sa svojim suradnicima i sugrađanima u 18 godina Zagreb učinio istinskom europskom metropolom. Imam dovoljno iskustva, imam dovoljno godina i mogao bih preuzeti veću odgovornost, rekao je Bandić. Ako se to dogodi, budite uvjereni na čelo grada će doći dama, istaknuo je. U mom timu ima najmanje dvoje, troje ljudi koji bi me mogli zamijeniti.

Podsjetio je kako je bio kandidat na predsjedničkim izborima 2009. godine. Došao sam s livade i dobio 40 posto glasova - 840 tisuća. Nisam bacio koplje u trnje, ti glasovi nisu bačeni.
Emisiju pogledajte u cijelosti.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!