Banožić: Milanovića najviše fustrira uloga političkog eunuha

22.07.2022.

22:17

Autor: Hina/HRT/V.G.

Mario Banožić

Mario Banožić

Foto: Kristina Stedul Fabac / PIXSELL

Ministar obrane Mario Banožić u petak je u odgovoru na najnovije prozivke predsjednika Republike Zorana Milanovića napisao na svom Facebook profilu kako "u duši ovog nasilnika čuči mali zločesti čovječuljak kojeg danas najviše frustrira uloga političkog eunuha".


- Kao što na mene danas huška DORH, tako je Zoran Milanović dok je bio premijer nalagao tom istom DORH-u progon ljudi koji su mu se politički suprotstavili. Neki su u međuvremenu oslobođeni. U duši ovog nasilnika čuči mali zločesti čovječuljak kojeg danas najviše frustrira uloga političkog eunuha, napisao je Banožić na svom facebook profilu.

Uz selfie iz automobila, poručio je: Ugodan vikend Predsjedniče želi Vam dr. Banožić!

Predsjednik Milanović danas je u Promini tijekom izjave novinarima upitao i je li Banožić bio u DORH-u zbog pogodovanja u Državnim nekretninama koji to radi, rekao je, s pozicije vlasti.

- Ne, nego se propitkuje kad je moja supruga išla u školu radi razlike u četvorki i petici. Četvorka i petica nije kao kad prodaš ispit, ogromna je razlika. Kad prodaš ispit, prodao si prolaz, a ovo je godišnji rad. Ili kad kupiš doktorat u Osijeku kao mnogi, uključujući ovog o kojem pričamo, a za to nitko ne odgovara, rekao je Milanović.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!