11:50 / 10.03.2020.

Autor: TVD1/IMS/HRT

Barišić teretio Sanadera i HDZ

Foto: HRT

Foto: HRT

Foto: - / HRT

Bivši šef Carinske uprave Mladen Barišić, optužen u aferi Fimi media da je sudjelovao u izvlačenju malo više od 70 milijuna kuna iz javnih tvrtki za financiranje crnih fondova HDZ-a, počeo je danas iznositi svoju obranu
Bivši šef Carinske uprave Mladen Barišić, optužen u aferi Fimi media da je sudjelovao u izvlačenju malo više od 70 milijuna kuna iz javnih tvrtki za financiranje crnih fondova HDZ-a, počeo je danas iznositi svoju obranu.

Nije želio odgovarati na pitanja osim na ona svoga odvjetnika, a već u uvodu obrane rekao je kako se novac preko Fimi medije izvlačio za potrebe HDZ-a, te da je on sve radio prema nalogu prvooptuženog Ive Sanadera.

- Sve što sam radio i način na koji sam obavljao posao rizničara je bilo po nalogu i uz suglasnost predsjednika stranke. Predsjednik stranke bio je autoritativan. Nije dopuštao nikakve samovolje, nikakva događanja bez svoga odobrenja, rekao je optuženi u aferi Fimi media Mladen Barišić.

 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!