14:40 / 16.10.2020.

Autor: M.M./Hina

BBŽ: Mobilizira se objekt za smještaj asimptomatskih bolesnika

Ilustracija (Davor Puklavec/PIXSELL)

Ilustracija (Davor Puklavec/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Bjelovarsko-bilogorski stožer civilne zaštite najavio je da će mobilizirati jedan objekt na području županije za smještaj asimptomatskih bolesnika.
Bjelovarsko-bilogorski stožer civilne zaštite najavio je da će mobilizirati jedan objekt na području županije za smještaj asimptomatskih bolesnika zaraženih koronavirusom, s naglaskom na osobe iz domova za starije koje je potrebno izmjestiti.

-
Covid-19 - najnovije informacije   

Priopćeno je to nakon sjednice toga tijela na kojoj je odlučeno i da se u krugu Opće bolnice Bjelovar postavi grijani šator s obzirom na to da je nova bjelovarska bolnica u izgradnji, a stara je paviljonskog tipa pa je potreban dodatan prostor za prijem i opservaciju bolesnika dok se ne utvrdi točan uzrok bolesti.

Na sjednici se raspravljalo i o trenutnoj epidemiološkoj situaciji te je tom prilikom istaknuto kako je u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji svakoga dana između osam i deset novozaraženih osoba koronavirusom.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!