17:34 / 18.03.2019.

Autor: HRT

Beljak za Oporbeni zarez: Zašto sam izbrisao objavu o Vučiću

-

-

Foto: - / -

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak podignuo je jučer prašinu na Twitteru objavom potpore prosvjedu u Beogradu.
Predsjednik HSS-a Krešo Beljak podignuo je jučer prašinu na Twitteru objavom potpore prosvjedu u Beogradu. "Gazite bandu!!! I mi ćemo uskoro, nadam se, ove skrivene Vučićeve saveznike u Zagrebu i Hrvatskoj!!", napisao je. Zbog čega je objavu ubrzo obrisao objasnio je u emisiji Hrvatskog radija "Oporbeni zarez".

- Ja sam u biti mislio da je situacija sasvim drugačija nego što sam vrlo brzo shvatio da je. Dakle, Vučić je netko za koga ja mislim da ne može biti partner Hrvatskoj, tako da sam u jednom trenutku pomislio da se doista radi o pravoj, liberalnoj građanskoj opoziciji. No, kad sam vidio da su s druge strane još gori ultranacionalisti i, usput, saveznici s nekim našim sličnim strankama, vrlo brzo sam se predomislio - rekao je Beljak.

Odgovorio je i slušatelju, koji je pitao "zašto se na sunčanim hrvatskim otocima i polupraznoj Slavoniji ne uzgaja kanabis za industrijske, medicinske i turističke svrhe te kada će se moći iskoristiti puni potencijal biljke koja je dar prirode". Pogledajte cijeli intervju:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!