11:15 / 06.06.2020.

Autor: HRT

Bernardić: Hrvatsku opustošili koronavirus i korupcija

-

-

Foto: - / -

Ovo je pokret koji 30 godina mijenja Hrvatsku nabolje, koji ruši predrasude u Hrvatskoj. Ruši barijere među ljudima, koji je u službi napretka, slobode, jednakosti, solidarnosti, rekao je.
SDP je danas dobio stotinu novih članova. Predsjednik SDP-a Davor Bernardić podijelio je stranačke iskaznice novim članovima zagrebačkog ogranka.

- Čast nam je što ste s nama, što ste dio ovog pokreta koji 30 godina mijenja Hrvatsku nabolje, koji ruši predrasude u Hrvatskoj. Ruši barijere među ljudima, koji je u službi napretka, slobode, jednakosti, solidarnosti svih onih socijaldemokratskih, ali u suštini temeljnih ljudskih vrijednosti, vrijednosti svakog čovjeka. Koji ljude ne dijeli, nego im daje šansu da imaju jednako pravo na pristup uspjehu, rekao je Bernardić.

Dijeleći nove stranačke iskaznice Bernardić izrazio je zadovoljstvo što se koaliciji Restart pridružuju IDS i PGS.

Ove su godine, rekao je, Hrvatsku opustošile dvije kuge - koronavirus i korupcija u HDZ-ovoj vladi. Pozvao je građane da izađu na izbore uz slogan koalicije Restart - izađi i promijeni. 

- Nisu bili teški pregovori, i u IDS-u i u SDP-u postoji svjesnost da jedino zajedno možemo osigurati novi početak hrvatske i promjene koje su nužne za naše ljude za građane naše zemlje. IDS dobiva tri zastupnika koliko bi dobili i da samostalno izlaze prema svim relevantnim pokazateljima, rekao je Bernardić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!