17:21 / 04.06.2020.

Autor: HRT

Bernardić i Grčić odgovaraju na HDZ-ove kritike

-

-

Foto: - / -

Branko Grčić je poručio da će SDP uvijek biti na strani rada, radnika i poštenja, a ne stranačkih kriterija, korupcije, klijentelizma i osobnih interesa.
Na kritike iz HDZ-a na jučer predstavljeni gospodarski program Restart koalicije uslijedile su reakcije iz SDP-a. 

Oštre kritike HDZ-a na gospodarski program Restart koalicije 

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić rekao je "da zaista više nema potrebe komentirati Andreja Plenkovića".

- Plenković je bio na čelu najkorumpiranije vlade u hrvatskoj povijesti. Iz nje je otišlo 11 ministara zbog sumnje na korupciju. Oni zapravo nemaju nikakvu ideju, nemaju nikakav plan pa napadaju naš plan. Naš plan je ambiciozan, cilj mu je otvoriti radna mjesta, digitalizirati zemlju, Hrvatskoj omogućiti restart, jednostavno ponuditi bolji život svim našim građanima, a sastavni dio plana su veće plaće i mirovine, rekao je Bernardić.

Predsjednik Središnjeg savjeta SDP-a Branko Grčić je poručio da će SDP uvijek biti na strani rada, radnika i poštenja, a ne stranačkih kriterija, korupcije, klijentelizma i osobnih interesa.

- Ono o čemu sam ja govorio nije bila analitika, nego statistika. To je statistika državnih institucija, hrvatske države. Cijela javnost zna da su jedini plagijatori, zadnjih nekoliko godina, dolazili upravo iz HDZ-a. Ono što mogu reći je da građani mogu biti uvjereni, da svi podaci o lošem gospodarskom stanju, zapravo su vrlo istiniti. Građani ih osjećaju na svojim leđima svaki dan, kazao je Grčić.    
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!