13:08 / 24.09.2018.

Autor: HRT

Bernardić: Neću dopustiti da SDP izruče HDZ-u

-

-

Foto: - / -

Predsjednik SDP-a ustvrdio je da stranka nije u pat-poziciji jer tijela funkcioniraju. Poručio je da neće dopustiti "pobunjenicima" da s HDZ-om ostvare veliku koaliciju.
U povodu 10. godišnjice smrti glazbenika, publicista i saborskog zastupnika SDP-a Vice Vukova, stranačko izaslanstvo na čelu s Davorom Bernardićem položilo je cvijeće i zapalilo svijeće na Mirogoju. Komentirajući stanje u stranci, Bernardić je rekao da stranka ima 36 tisuća članova i da ga ne može impresionirati skup od 50-60 članova koji su se okupili u Kamanju kako bi ga rušili.

"Tijela funkcioniraju, Predsjedništvo funkcionira, Glavni odbor funkcionira. A što se tiče onih koji u ovom vremenu kada bi se trebali baviti rušenjem ove nesposobne Vlade koja u Hrvatskoj nije napravila nijednu reformu, ruše SDP - to najviše govori o njima. Ono što je moj zadatak i što neću dozvoliti je da jedan dio tih ljudi pokuša SDP izručiti HDZ-u ne bi li s njima ostvarili veliku koaliciju i zataškao kriminal u Agrokoru i sve ono što je loše u hrvatskom društvu", kazao je Davor Bernardić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!