18:01 / 08.03.2020.

Autor: HRT

Bernardić Plenkoviću spočitnuo Tomaševića, premijer: Očito pati od amnezije

-

-

Foto: - / -

Gospodin Tomašević je bio isključen ih HDZ-a, podsjetite ga na to, rekao je Plenković
Predsjednik SDP-a Davor Bernardić i danas je morao objašnjavati svoju izjavu da među SDP-ovim koordinatorima za izborne jedinice nema nijedne žene jer "taj posao moraju obaviti dokazani operativci". Ispričao se svima koje je povrijedio, ali strankama, kaže, neće, pogotovo ne HDZ-u.

- Što se tiče samog predsjednika Vlade Plenkovića, neka objasni javnosti zašto nije pročitao vapaje žene Alojza Tomaševića, koja je dobivala batine od tog njihovog prijatelja i kolege, kojeg oni još i dalje podržavaju u požeškoj Županijskoj skupštini, zašto podržava nasilnika, rekao je Bernardić.

Ubrzo mu je odgovorio i premijer Andrej Plenković, koji danas, sedam dana uoči unutarstranačkih izbora u HDZ-u, sa svojim timom boravi u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

- On, osim što je jučer uvrijedio svoje vlastite kolegice i pokazao veliko nepoštovanje prema ženama uoči Međunarodnog dana žena, očito pati od neke teške amnezije. Gospodin Tomašević je bio isključen ih HDZ-a, podsjetite ga na to. Hvala, rekao je Plenković.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!