13:07 / 16.02.2019.

Autor: HRT

Bernardić: Želimo da građani RH budu ravnopravni građanima EU-a

-

-

Foto: - / -

Koprivnica je deseti grad u kojem SDP predstavlja svoj Nacionalni program zdravstvene politike. Preventivnim akcijama žele potaknuti građane da se brinu za svoje zdravlje jer je to temelj kvalitetnog zdravstvenog sustava.
Koprivnica je deseti grad u kojem SDP predstavlja svoj Nacionalni program zdravstvene politike. Preventivnim akcijama žele potaknuti građane da se brinu za svoje zdravlje jer je to temelj kvalitetnog zdravstvenog sustava. Jedna takva akcija mjerenja šećera i krvnog tlaka održana je ispred koprivničke gradske tržnice.

Iza zatvorenih vrata članovima SDP-a predstavili su se i kandidati za europarlament. - Želimo jednostavno da građani Hrvatske budu ravnopravni građanima EU-a i kad je zdravstvo u pitanju. Moramo smanjiti liste čekanja, SDP će to napraviti čim preuzme odgovornost. Smanjit ćemo i dugove u zdravstvu, smanjit ćemo egzodus liječnika, medicinskih sestara iz Hrvatske. Na žalost, ova Vlada to nije napravila i mi i za to imamo odgovornost, istaknuo je predsjednik SDP-a Davor Bernardić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!