08:58 / 25.11.2019.

Autor: P.F/HRT

Besplatno pregledajte svojeg limenog ljubimca

-

-

Foto: - / -

Ne zaboravite: tehnički ispravno vozilo preduvjet je sigurnog sudjelovanja u prometu!
Od danas do 30. studenog 2019. u svim stanicama za redoviti tehnički pregled na području Republike Hrvatske provodi se preventivno-sigurnosna akcija "Dani tehničke ispravnosti vozila".

Naglasak je na pružanju savjetodavne i tehničke pomoći stručnog osoblja stanica za tehnički pregled vozila, te poticanje vozača na potrebu korištenja tehničkih ispravnih vozila za sigurno sudjelovanje u prometu, odnosno izbjegavanja prometnih nesreća uvjetovanih tehničkom neispravnošću vozila.

Pregled vozila besplatan je za sve vlasnike vozila koji izvanredno dođu na tehnički pregled. Napominjemo da besplatni pregled vozila u sklopu ove akcije ne zamjenjuje redoviti tehnički pregled vozila radi produljenja valjanosti prometne dozvole ili obavljanja registracije, te se u takvim slučajevima pregled naplaćuje sukladno valjanoj odluci o visini naknade.

I ne zaboravite: tehnički ispravno vozilo preduvjet je sigurnog sudjelovanja u prometu!

Pogledajte što je reporterki HRT-a Regini Zubanović u Splitu rekao voditelj stanice za tehnički pregled Mario Perlain.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!