Biciklom po Hrvatskoj - pomoć Udruzi Latice iz Koprivnice

30.07.2018.

16:08

Autor: S.K.B/M.M./HRT

default error photo
U akciji "Dva kotača uz vas su jača" do sada je prikupljeno 30-ak tisuća kuna, a kilometri se mogu kupiti uplatom na račun udruge ili se pak može pomoći i kupnjom majice.
Nakon 16 dana i 2.300 kilometara vožnje biciklom po Hrvatskoj Tomislav Gregurić vratio se u Koprivnicu.

On je na taj način pomogao Udruzi za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice iz Koprivnice. Naime, svaki njegov prijeđeni kilometar vrijedi 20 kuna, a novac će se uložiti u uređenje prostora koji je Udruga dobila od grada. 

Kad smo krenuli s ovim projektom nismo ni slutili kud će to sve voditi. Cilj je bio pomoći udruzi Latice. Jedan mali dio cilja je ostvaren. Još ima tu puno posla. S ovim projektom željeli smo osvijestiti ljude diljem Hrvatske o svim tim ljudima iz Latice, rekao je Gregurić.

Do sada je u akciji "Dva kotača uz vas su jača" prikupljeno 30-ak tisuća kuna, a kilometri se mogu kupiti uplatom na račun udruge ili se pak može pomoći i kupnjom majice.

Akciju su podržali kupnjom kilometara u iznosu od po dvije tisuće kuna i grad Koprivnica, županija i gradsko komunalno poduzeće Komunalac.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!