15:41 / 11.05.2019.

Autor: HRT

Biograd - pozlilo muškarcu zazidanom u kući, intervenirali vatrogasci

Željko Perković, arhiva, snimio: Dino Stanin/PIXSELL

Željko Perković, arhiva, snimio: Dino Stanin/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Željku Perkoviću koji je ostao zazidan u kući u Biogradu pozlilo je u subotu malo prije 15 sati, a pred kuću su stigli vatrogasci i Hitna pomoć kako bi odlučili na koji način će ga izvući, javljaju 24 sata.
Željku Perkoviću koji je ostao zazidan u kući u Biogradu pozlilo je u subotu malo prije 15 sati, a pred kuću su stigli vatrogasci i Hitna pomoć kako bi odlučili na koji način će ga izvući, javljaju 24 sata. Dodaje se kako je oko 15.30 odlučeno da će muškarca spustiti vatrogasnim ljestvama i da je nakon toga prebačen u vozilo Hitne pomoći. Vatrogasci su se vratili kako bi izvukli i psa koji je s Perkovićem bio u kući.

Podsjetimo, u Biogradu na Moru 57-godišnji Perković našao se zazidan u vlastitoj kući u četvrtak nakon što je izgubio sudski spor zbog imovine sa svojim sestrama. U nazočnosti sudskih izvršitelja Perkoviću su skinuta ulazna vrata u kuću i podignut je zid. Prije toga je odbio izaći iz kuće te tako ostao unutar četiri zida. Izvan kuće ostala su supruga Duška i sin Mario koju su prvu noć proveli vani na ulici.


Snimio: Dino Stanin/PIXSELL

Željko je zatočenik loših odnosa s bratom i sestrama. Sudski spor zbog imovine traje od 2011. Ovo je njegova priča:

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!