09:51 / 16.07.2018.

Autor: HRT

Bivši premijer u Moskvi doživio neugodan susret

-

-

Foto: - / -

Ornela March, korisnica Facebooka, na svoj je profil postavila snimku neugodnog susreta s bivšim premijerom Ivom Sanaderom.
Prije utakmice finala u Moskvi Ivo Sanader doživio je neugodan susret. U videomaterijalu koji je na Facebook postala Ornela March, Splićanka i nekadašnja sudionica u reality showu, Hrvatica sa stalnom adresom u SAD-u, jasno se čuju riječi: "Kako vas nije sram".

Očevici kažu da je Ivo Sanader bio vidno zbunjen takvom reakcijom s obzirom na to da su ga i prije na stadionu u Moski zaustavljali i fotografirali se s njime, pa je pokušavao pobjeći od kamere mobitela, dok ga je pod zaštitu uzeo Ante Kulušić, prvi čovjek hrvatskih nogometnih sudaca. Neugodan susret nije spriječio bivšeg premijera da zdušno navija za Vatrene.Podsjetimo, Ivi Sanaderu još uvijek traje ponovljeno suđenje za Fimi mediju. Zajedno ga se s ostalim optuženima tereti za osnivanje i punjenje crnog fonda donacijama i milijunima izvučenima iz javnih i državnih tvrtki. Početkom ovog mjeseca pred sudskim se vijećem žalio na zdravstvene tegobe i tražio izuzeće vještaka  te nije iznio obranu, a prije nekoliko dana bolesna je bila Nevenka Jurak.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!