09:52 / 26.07.2020.

Autor: I.D./HINA

Bjelovar: Koronavirus probio se u Gradsku upravu, na snazi nove mjere

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Iz Gradske su uprave stoga najavili da od ponedjeljka uvode nove zaštitne mjere.
Nakon što je nedavno koronavirus potvrđen kod osobe koja je nazočila sjednici bjelovarskog Gradskog vijeća, u nedjelju je zabilježen novi slučaj zaraze osobe zaposlene u Gradskoj upravi koja je bila na toj sjednici te se stoga nalazila u samoizolaciji.

Iz Gradske su uprave stoga najavili da od ponedjeljka uvode nove zaštitne mjere.

Građane koji trebaju obaviti bilo što u Gradskoj upravi, a nije nužno da dolaze osobno pozivaju da prvo nazovu na broj telefona (043) 622 000 ili pak da pošalju mail na jedan od gradskih mailova koji se nalaze na internetskim stranicama Grada Bjelovara, nakon čega će biti upućeni djelatniku zaduženom za određeno područje.

Dolaze li ipak osobno, potrebno je obratiti se zaštitaru na ulazu koji će ih potom uputiti u daljnje postupanje.

Gradska blagajna bit će zatvorena do daljnjega, a o svim promjenama Gradska će uprava obavještavati putem medija, gradskih internetskih stranica i društvenih mreža.

Važno je da svi ostanemo odgovorni i pridržavamo se svih mjera i odluka nacionalnog Stožera civilne zaštite kako bi zaštitili sebe i svoje bližnje, stoji u priopćenju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!