12:22 / 21.04.2020.

Autor: HINA/HRT

Bjelovar: U županiji bez novozaraženih, šest dana zaredom

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji već šest dana zaredom nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom, a četiri oboljele osobe u međuvremenu su ozdravile, poručili su iz Županijskog stožera Civilne zaštite.
U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji već šest dana zaredom nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom, a četiri oboljele osobe u međuvremenu su ozdravile, poručili su  iz Županijskog stožera Civilne zaštite.

• Koronavirus - epidemija iz minute u minutu

Napomenuli su da je u protekla 24 sata testirano 30 osoba i da su svi nalazi bili su negativni.

Na području županije do sada je potvrđeno deset oboljelih osoba od koronavirusa od kojih je četiri izliječeno.

U samoizolaciji je 306 osoba, a Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska u posljednjih 24 sata zabilježila je samo jedno kršenje mjera samoizolacije.

Zahvaljujući disciplini naših građana i pridržavanju svih mjera i uputa u prevenciji širenja zaraze koronavirusom naša županija nalazi se na samom dnu ljestvice hrvatskih županija po broju oboljelih", stoji u dopisu Županijskog stožera civilne zaštite.

Građane pozivaju da i dalje budu odgovorni kako bi se dobre brojke nastavile i kako bi se sačuvalo zdravlja stanovnika

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!