11:52 / 03.09.2020.

Autor: HRT/Hina

Bjelovarsko-bilogorska županija: Sedam novozaraženih

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije sedam je novozaraženih osoba koronavirusom, među kojima i jedno dijete, priopćio je županijski Stožer civilne zaštite.
Na području Bjelovarsko-bilogorske županije sedam je novozaraženih osoba koronavirusom, među kojima i jedno dijete, priopćio je županijski Stožer civilne zaštite.

Četiri novooboljele osobe su s područja Bjelovara, a dvije s područja općine Kapela. Jedna osoba ima samo prebivalište na području grada Čazme, ali nije testirana i ne liječi se na području Bjelovarsko-bilogorske županije. Dvije osobe su kontakti ranije zaraženih i bile su u samoizolaciji.

Među novozaraženima je i jedno dijete, i to je prvi slučaj zaraze djeteta na području županije. Ukupno je na području Bjelovarsko-bilogorske županije 18 osoba zaraženih koronavirusom, dok su u samoizolaciji 144 osobe.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!