11:55 / 26.09.2019.

Autor: HRT/Hina

Bježao policiji pa mu pronašli pištolj i tablete za smirenje

Ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

U vozačevu automobilu pronađen je pištolj u kojem se nalazilo šest komada streljiva, ali i 12 komada tableta za smirenje za koje nije imao medicinsku dokumentaciju.
Splitska prometna policija zaustavila je u srijedu navečer 51-godišnjeg vozača koji im je prethodno bježao i u njegovu automobilu pronašla oružje, streljivo i tablete za smirenje.

Policija je izvijestila da je u srijedu oko 19.30 sati na državnoj cesti D1 u Klisu prilikom nadzora prometa u prekoračenju brzine uočila 'audi' splitskih registracijskih oznaka.

Policija je vozilo pokušala zaustaviti uporabom svjetlosnih i zvučnih signala, no vozač je odbijao stati. Zaustavljen je tek u Splitu, u Ulici Domovinskog rata.

U njegovu 'audiju'  pronađen je pištolj u kojem se nalazilo šest komada streljiva, ali i 12 komada tableta za smirenje 'normabel' za koje nije imao medicinsku dokumentaciju.

Policija je izvijestila da je 51-godišnji vozač uz uporabu sredstava prisile priveden u policijsku postaju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!