Bježao policiji pijan, bez vozačkog ispita i dokumenata

30.08.2023.

12:40

Autor: Hina/E.P.C.

Bježao policiji, uhvaćen nakon potjere

Bježao policiji, uhvaćen nakon potjere

Foto: Hrvoje Jelavic / PIXSELL

Polcija je u utorak navečer u Otočcu, nakon potjere uhvatila 31-godišnjaka koji se nije zaustavio na policijski znak stop, a vozio je pod utjecajem alkohola, bez položenog vozačkog ispita, prometne dozvole i osobne iskaznice.

Ličko-senjska policijska uprava izvijestila je da će se 31-godišnjaku zbog niza prekršaja suditi u Otočcu, na Prekršajnom odjelu Općinskog suda.


U policiji kažu da je prometna ophodnja u Otočcu svjetlećom tablicom stop policija pokušala zaustaviti automobil gospićke registracijske oznake, no vozač je nastavio vožnju.


Nakon nekog vremena policajci su službenim vozilom zaustavili automobil, vozač je izašao, ali je počeo trčati, no policajci su ga sustigli, svladali i uhitili.


U konačnici otkriveno je da je riječ o 31-godišnjaku s područja Lopara na Rabu koji je vozio pod utjecajem alkohola, bez položenog vozačkog ispita, prometne dozvole i osobne iskaznice.


Tijekom kriminalističkog istraživanja policija je utvrdila i da u zakonskom roku od 15 dana nije prijavio novo prebivalište ili boravište.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!