16:43 / 17.12.2019.

Autor: Senka Mošnja/Regionalni dnevnik/IMS/HRT

Blagdanski susret policija Hrvatske, Slovenije i Italije

-

-

Foto: - / -

Razmjena simboličnih darova pograničnih policija triju država za još jednu uspješno odrađenu godinu. Mjesto druženja - granični prijelaz Kaštel.
Policajci iz Istarske i Primorsko-goranske županije intenzivno surađuju s policijama obližnjega Kopra i Trsta. I kada je riječ o protočnosti prometa u ljetnoj sezoni, ali i suzbijanju raznih oblika kriminaliteta.

Razmjena simboličnih darova pograničnih policija triju država za još jednu uspješno odrađenu godinu. Mjesto druženja: Kaštel - iako jedan od naših najprometnijih graničnih prijelaza u sezoni, godinama hvaljen kao najprotočniji.

Suradnja je još tješnja od pojave većih migracija, istaknuli su predstavnici policija triju država na tradicionalnom predblagdanskom susretu.  

Pogranične su policije, u suradnji s USKOK-om, samo ove godine razotkrile dvije skupine krijumčara ljudi. Kazneno je prijavljeno 16 osoba zbog protuzakonita prijevoza 200-tinjak migranata.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!