Blaženka Divjak nezavisna kandidatkinja na listi HNS-a

07.06.2020.

12:18

Autor: Dnevnik u podne/IMS/HRT

default error photo
Prvi put da sam ponosna da sam negdje posljednja, rekla je Blaženka Divjak, nezavisna na listi HNS-a u 3. izbornoj jedinici.
Manje od mjesec dana do izbora, nedjelja je za političke stranke itekako radna. HNS je u Varaždinu održao konferenciju za novinare. 
Predsjednik stranke Predrag Štromar objavio je da će ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak biti nezavisna kandidatkinja na listi te stranke u trećoj izbornoj jedinici - na posljednjem, 14. mjestu.

- Nju se ne da kupiti, nju se ne da ni ucijeniti, njezin je cilj otpočetka bio hrvatsko obrazovanje. Njoj politika nije trebala, ne treba joj niti danas. Ona je tu, jer vjeruje da Hrvatska može bolje, rekao je Predrag Štromar, predsjednik HNS-a.

- Meni je čast sudjelovati na listi HNS-a kao nezavisna kandidatkinja i kao 14. na listi. Evo, prvi put da sam ponosna da sam negdje posljednja, rekla je Blaženka Divjak, nezavisna na listi HNS-a u 3. izbornoj jedinici.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!