Boris Dežulović i HLK dobitnici nagrade Miko Tripalo

21.03.2022.

13:35

Autor: HRT/IMS

Dodijeljena Nagrada Miko Tripalo za 2021. godinu

Dodijeljena Nagrada Miko Tripalo za 2021. godinu

Foto: Jurica Galoic / PIXSELL

Centar za demokraciju i pravo Miko Tripalo dodijelio je dvije nagrade. Jedna je pripala novinaru Borisu Dežuloviću zbog zastupanja demokratičnosti te slobode govora i pisanja. Na dodjeli nije bio zbog bolesti. Drugu nagradu dobila je Hrvatska liječnička komora i hrvatsko medicinsko osoblje, što je zahvala za njihov požrtvovan rad i nesebičnu brigu za bolesne u vrijeme pandemije.


- Nagradu Centra Miko Tripalo hrvatskoj liječničkoj komori, ali i svim liječnicima doživljavam prvenstveno kao priznanje svim liječnicima na ono što činili zadnje dvije godine tijekom pandemije COVID-19. Naime, zdravstveni djelatnici upravo su u zadnje dvije godine pokazali kolika je njihova važnost za cijelo naše društvo i što znači stručnost i profesionalnost. Ovu nagradu dijelim sa svim kolegicama i kolegama, rekao je Krešimir Luetić, predsjednik HLK.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!