08:19 / 24.10.2018.

Autor: HRT

Bošnjaković: Državni aparat se ne koristi za stranačke obračune

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković izjavio je uoči sjednice Vlade da se državni aparat ne koristi za stranačke obračune, a fabricirane dokumente treba istražiti.
Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković izjavio je uoči sjednice Vlade da se državni aparat ne koristi za stranačke obračune, a fabricirane dokumente treba istražiti.

"(Državni) aparat se ne koristi za stranačke obračune, nitko nema tu namjeru. Ali, u svakom slučaju, ako je netko fabricirao dokumente kako bi destabilizirao premijera ili Vladu mislim da to treba imati svoj pravosudni epilog", rekao je Bošnjaković komentirajući tvrdnje tjednika Nacional da su kod bivšeg policijskog informatičara Franje Varge nađeni lažirani dokumenti kojima se željelo kompromitirati premijera Andreja Plenkovića.

Bošnjaković je naglasio kako te dokumente treba istražiti i pronaći osobu koja ih je fabricirala, te utvrditi s kojom namjerom je to učinila.Plenković: Mislim da znam što će predsjednica odlučiti

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!