17:24 / 11.09.2019.

Autor: M.B./D.M./HRT

Bošnjaković smatra da se Pupovac ipak ogradio

-

-

Foto: - / -

Za razliku od Darinka Kosora koji je razočaran Pupovčevom izjavom, ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković smatra da je pomak napravljen.
Predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac oglasio se nakon spornih izjava otprije dva tjedna - o Hrvatskoj kao faktoru nestabilnosti u ovom dijelu Europe i zemlji u kojoj se pokušava rehabilitirati ustaštvo. Zbog tih izjava nije se ispričao, a na pitanje ostaje li SDSS u vladajućoj koaliciji ili iz nje izlazi - nije jasno odgovorio.

- Predsjedništvo SDSS-a raspravljalo o ostanku u koaliciji
- Predsjednica proslijedila Pupovcu svoje staro pismo
- Plenković za Hrvatski radio: Koalicija je stabilna 
- Inicijativa branitelja Petrinje kazneno prijavila Pupovca


Za razliku od HSLS-a i Darinka Kosora koji je razočaran Pupovčevom izjavom, ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković smatra da je pomak napravljen.

Preuzmite aplikaciju HRT Vijesti!

- Današnju izjavu Milorada Pupovca (SDSS) doživio sam kao njegovo ograđivanje od tri ključne izjave u kojima je povezao današnju Republiku Hrvatsku s NDH, naveo da je današnja RH faktor nestabilnosti u regiji te da je sadašnja Vlada odgovorna za to. Mislim da se Pupovac u današnjoj izjavi otklonio od toga i na svoj način rekao da on ipak živi u Republici Hrvatskoj 30 godina, rekao je Bošnjaković.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!