14:40 / 24.06.2020.

Autor: M.M./Hina

Božinović: Rukovanje u Sisku bila je greška

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Ministar Davor Božinović rekao je da se u tom trenutku dobro osjećao zbog dobre epidemiološke situacije, a iz današnje perspektive postupio bi drugačije.
Ministar Davor Božinović rekao je da je iz ove perspektive bila greška što se na skupu HDZ-a u Sisku 8. lipnja rukovao s nekim građanima, naglasivši da se u tom trenutku dobro osjećao zbog dobre epidemiološke situacije, a iz današnje perspektive postupio bi drugačije.

Iz današnje perspektive trebao sam možda postupiti drugačije; možemo govoriti da je to bila greška, no tada smo se svi dobro osjećali zbog povoljne epidemiološke situacije, kazao je Božinović na konferenciji za novinare HDZ-a o globalnoj prepoznatljivosti Hrvatske i EU, odgovarajući na novinarske upite.

Pokazao sam jednu vrstu slabosti, vidio sam prvi put puno novih ljudi, neke sam odbio laktom, a kod nekih sam popustio, dodao je.

Mediji su ovih dana objavili fotografije s druženja Božinovića sa članovima HDZ-a.

Božinović je potvrdio i da je pretjerano reagirao kada je kategorički tvrdio da se nije ni s kim rukovao, pojasnivši da se nije sjetio detalja događaja te pripisavši to refleksnoj radnji prilikom sastanaka s ljudima.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!