11:41 / 19.12.2019.

Autor: HRT

Božinović: Uložili smo puno u opremanje hrvatske policije

-

-

Foto: - / -

Ministar Božinović obišao je energetski obnovljenu zgradu policijske postaje Daruvar iz '62. godine, čija je obnova sufinancirana europskim novcem.
Ministar Božinović obišao je energetski obnovljenu zgradu policijske postaje Daruvar iz '62. godine, čija je obnova sufinancirana europskim novcem kroz projekt vrijedan više od milijun i šesto tisuća kuna.

Riječ je o prvoj tako obnovljenoj zgradi od njih ukupno 30 čime će se postići znatne energetske uštede u objektima i poboljšati uvjeti rada policijskih službenika.

Nakon Daruvara ministar će obići i policijsku postaju u Garešnici, a odgovarajući na pitanja novinara istaknuo je kako slijedi i povećanje plaća policijskih službenika.

- Mi smo uložili u opremanje hrvatske policije u posljednje nepune dvije godine toliko da je to neusporedivo s desetljećima prije nas, a to smo napravili i radimo kada je u pitanju izgradnja radnih prostora, naglasio je Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!