19:24 / 03.03.2018.

Autor: D.M./HRT

Božo Petrov u Dnevniku HTV-a: Most jest lider oporbe

-

-

Foto: - / -

"Pad rejtinga je jedno, a drugo je rad na terenu. Najjači smo klub po zakonskim inisativama, a to će se jednog dana vratiti i građani će to prepoznati", kazao je Petrov.
Gostujući u Dnevniku HTV-a čelnik Mosta Božo Petrov je rekao kako je zadovoljan pozicijom Mosta danas. "Vjerujem da će se i građani složiti - politička scena se može podijeliti na vrijeme prije Mosta i na vrijeme nakon dolaska Mosta".

"Pad rejtninga je jedno, a drugo je rad na terenu. Najjači smo klub po zakonskim inicijativama, a to će se jednog dana vratiti i građani će to prepoznati", dodao je. Za novi projekt Ivice Relkovića i njegovih 'Nezavisnih' kazao je kako "ih se ne boji jer ih poznaje". "Relković je blizak premijeru Andreju Plenkoviću i pokušat će afirmirati svoje lokalne interese što je legalno", dodao je.

"Ako pogledate sve naše inicijative - Most jest lider oporbe", rekao je Petrov. Naglasio je kako će se u Saboru raspravljati o opozivu Martine Dalić, a najviše ga zanima tko će svoj politički legitimitet staviti u obranu Dalić. "Opoziv će se dogoditi ako neki koji danas sudjeluju u vladajućim koalicijama shvate da ne moraju "sudjelovati u Škegrinim projektima".

Podsjetimo, radi zaustavljanja odlaska mladih iz Hrvatske Most je u Zagrebu, na petoj konvenciji stranke, predstavio svoj "Program ostanka" koji obuhvaća sedam inicijativa: demografiju, pravosuđe, javnu upravu, energetiku, poduzetništvo, poljoprivredu i zdravstvo. Na konvenciji se okupilo oko 400 članova i simpatizera Mosta.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!