16:29 / 25.03.2019.

Autor: Marina Gantar/HRT

Branitelji s učenicima oličili osječki KBC

-

-

Foto: - / -

Završetak su akcije obilježili uz donaciju KBC-u i, naravno, predstavljanje učinjenoga.
Članovi Moto kluba Veterani - Croatia već niz godina sudjeluju pri uređenju osječkoga KBC-a. U posljednjoj su im se akciji pridružili i učenici čak triju osječkih srednjih škola. Završetak su akcije obilježili uz donaciju KBC-u i, naravno, predstavljanje učinjenoga.

Branitelji s ličilačkim priborom rado su viđeni gosti u osječkom KBC-u. Kažu, želja im je pomoći zajednici, a u posljednjoj su im se akciji uređenja Klinike za kirurgiju pridružili i srednjoškolci.

Nakon završenih radova ponosno pokazuju hodnike dječje kirurgije. Jer uređivali su ih sa željom da bajkoviti motivi na zidovima mališanima olakšaju boravak u bolnici.

Oličeno je oko 2 i pol tisuće četvornih metara, a potrebe ima još. Pri ovom posjetu branitelji su predložili ličenje dodatnih prostora.

Uz završetak ličilačkih radova na Klinici za kirurgiju osječkom su KBC-u branitelji uručili donaciju, dva električna vozila vrijedna 20 tisuća kuna koja će dobro doći slabo pokretnima na fizikalnoj terapiji.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!